feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

Cetak T-Shirt Sendiri

Labels:



Salam semua,

Sambil KamiKreatif jalan2 di google dan yahoo tetiba KamiKreatif ternampak satu iklan yang menarik. "Belajar Cetak T-Shirt". So apa lagi, KamiKreatif terus klik iklan tersebut. Bunyinya pun dah Kreatif kan?

Betul ke boleh cetak sendiri? kalau betullah boleh, dah jimat kos. Tak perlu lagi nak tempah2 kat kedai printing. Pastu camne pulak bisnes printing nanti bila dah semua org pandai cetak sendiri jerk? Itu lah persoalan yang keluar dari otak KamiKreatif.

So selepas KamiKreatif membaca "Belajar Cetak T-Shirt" so ini adalah review yg boleh KamiKreatif kategorikan sebagai salah satu benda yang sangat kreatif. Terima Kasih kepada saudara Idham kerana berkongsi pengalaman yang ada pada beliau.

  • Akan diajar hingga berjaya
  • Tak pandai melukis pun takper sebab ade tips dan juga design
  • Yang seronok kalau dpt letak gambar family kat tshirt tersebut. pastu pakai masa family day atau hari jadi ker
  • Selain tshirt, cetak topi, mugs juga diajar.
  • Yang bestnya, kalau tak puas hati dalam masa 30 hari boleh bagi tau kat sdr Idham sendiri.
Jadi KamiKreatif rasa baik anda semua lihat sendiri laman web "Belajar Mencetak T-shirt" ini. Sekarang ni kan ekonomi gawat, jadi kalau ada yg homemade nie atleast dpt jimatkan kos harian. Mana tau tetiba datang minat dan boleh menjana pendapatan sampingan. Yang penting kita dapat tambahkan ILMU pengetahuan kita. Sempoi!





2 comments:
gravatar
kimi said...
August 24, 2009 at 3:49 PM  

hoho.. template sama la..

gravatar
KamiKreatif said...
August 26, 2009 at 2:29 AM  

sebab tu aku tukar

Post a Comment