feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

Deko Bersama Eric 2009

Labels:


KamiKreatif tertarik dengan rancangan Deko Bersama Eric yg kini musim baru. Selain dari sentuhan kreatif si Eric, celotehnya juga membuat penonton tidak kering gusi. Syabas Eric dan krew. Yang Penting Ape??? "Feature Wall!!!". Mula2 ingatkan si Eric ni sebut "picture wall", biasa la eric kan pelat.

Musim terbaru ini KamiKreatif agak teruja dengan adanya penaja yang semakin banyak contohnya penaja baru rancangan ini Haier sebagai penaja TV LCD dan penghawa dingin, Master Home untuk tajaan langsir serta Soft Furnishing dan Goodnite untuk tajaan tilam. Sementara penaja lain ialah Dulux Colour Solutions, Lightcraft, Floorbiz, Red Apple Furnishing, Eureka Collections, Vantage, SSF Creative Lifestyle Hub, Alpha Malaysia, Lamex dan banyak lagi.

PERGH Teruja sungguh KamiKreatif!!! kan bagus kalau rumah KamiKreatif dapat memenangi pengubahsuaian bernilai RM50K ini!! Tapi kalau memang betul-betul dapat rasanya KamiKreatif pengsan kot. Walaupun hajat nak wat suprise kat isteri tersayang.

Tambah lagi rumah yang KamiKreatif beli kat Sunway Alam Suria U10 Shah Alam dah nak siap. Tengah tunggu kunci jer nie. Maybe bulan Ogos 2009 ni dah boleh masuk kot. Wah pening kepala jugak ni sebab kena fikirkan kitchen kabinet, grill, lampu2, plaster ceiling, perabot dan lain-lain. ARGHHH!!!! mana nak cari duit??

Dulu KamiKreatif memang tak minat langsung deko-mendekorasi rumah ini sebab dulu duduk dgn mak ayah dan KamiKreatif tak boleh bersuara langsung ttg deko-mendeko tu. Rumah penuh dengan bunga baik yg hidup plastik sampai la kaca.

KamiKreatif suka moden style sebab ianya simple dan yang paling menarik kerana tidak banyak menggunakan ruang. So rumah pun nampak luas dan selesa, tak lah nnt jalan sikit terlanggar pasu la, kerusi la dan macam-macam lagi.

Ramai orang kata sebelum nak masuk rumah baru baik renovate apa yang patut dahulu. So nanti takde la susah payah nak angkut keluar semua barang2 yg dah ada dlm rumah. Hmm.. betul jugak tu. So Hopefully rumah KamiKreatif terpilih la memenangi rancangan Deko Bersama Eric 2009 ini. Amin..

ps: borang pertandingan Deko Bersama Eric ada di laman web Eric





1 comments:
gravatar
Anonymous said...
July 21, 2009 at 11:28 PM  

aku pun nak menang jgk

Post a Comment